NBG Securities: Οι ελκυστικές αποτιμήσεις στο Χ.Α. δεν είναι αρκετές

NBG Securities: Οι ελκυστικές αποτιμήσεις στο Χ.Α. δεν είναι αρκετές... - Ποιες οι μετοχές να αποφεύγονται
Τι θα πρέπει να αγοράσουν οι επενδυτές για να προστατευτούν
Αρκετά ελκυστικές θεωρεί τις αποτιμήσεις στην ελληνική αγορά η NBG Securities, ωστόσο βλέπει κινδύνους στον τομέα των κατασκευών, του λιανικού εμπορίου και των παιγνίων πριν από τις εκλογές.
Στη σημερινή 16σέλιδη ανάλυση υπό τον τίτλο "Attractive valuations are not enough....buy on weakness" (Οι ελκυστικές αποτιμήσεις δεν είναι αρκετές... αγοράστε στην αδυναμία), που σας παρουσιάζει το www.bankingnews.gr, η NBG Securities εκτιμά ότι οι εταιρείες με ένα ισχυρό επιχειρηματικό μοντέλο στην Ελλάδα, δηλαδή ο ΟΤΕ, η Jumbo και η Grivalia θα είναι οι πρώτες που θα ανακάμψουν, όταν απομακρυνθεί ο πολιτικός κίνδυνος.

Περισσότερα...

 

Καλή Χρονιά με Πρόεδρο ή προκήρυξη εκλογώνΠηγή:www.capital.gr

της Μαρίνας Μάνη

“Win win” χαρακτηρίζουν από Μαξίμου και Χ. Τρικούπη την απόφαση να ξεκινήσει άμεσα, στις 17 Δεκεμβρίου, η διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας. Εάν, λένε, ευοδωθεί η προσπάθεια, το ένα «αγκάθι» της πολιτικής αβεβαιότητας θα έχει αφαιρεθεί, η κυβέρνηση θα συνεχίσει ενισχυμένη την διαπραγμάτευση με την τρόικα και ο ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί αντιμέτωπος με μία «ήττα» που θα του προκαλέσει μεγάλα εσωκομματικά προβλήματα.

Περισσότερα...

 

Alpha Bank: Καθαρά κέρδη €110,5 εκατ. στο εννεάμηνο

Πηγή:www.capital.gr

Με κέρδη μετά φόρων ύψους 110,5 εκατ. ευρώ έκλεισε το εννεάμηνο 2014 για την Alpha Bank, η οποία επικεντρώνεται πλέον στην πλήρη αποκατάσταση της λειτουργικής της κερδοφορίας. Σε επίπεδο τριμήνου, η τράπεζα εμφάνισε ζημιές 156,9 εκατ. ευρώ το γ΄ τρίμηνο του 2014, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας.

Περισσότερα...

 

Συνάντηση αύριο κυβέρνησης-τρόικας στο Παρίσι

Πηγή:www.capital.gr

Συνάντηση στο Παρίσι θα έχει αύριο, Τρίτη, η Ελλάδα με την τρόικα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Οικονομικών αναφέρεται ότι: "αργά χθες βράδυ συμφωνήθηκε να υπάρξει την Τρίτη 25/11/2014 στο Παρίσι συνάντηση της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας με τους επικεφαλής της τρόικας, προκειμένου να προχωρήσει η αξιολόγηση και να εξετασθεί το πλαίσιο της επόμενης μέρας".

Σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg ανέφερε ότι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης και της τρόικας θα συναντηθούν στη γαλλική πρωτεύουσα για να συζητήσουν για την αναθεώρηση του ελληνικού προγράμματος.

Περισσότερα...

 

Ημέρα ορόσημο για την ΕΚΤ η 4η Νοεμβρίου 2014 - Σήμερα ρόλο επόπτη των ευρωπαϊκών τραπεζώνbankingnews.gr

Ημέρα ορόσημο για την ΕΚΤ η 4η Νοεμβρίου 2014 - Σήμερα αναλαμβάνει ρόλο επόπτη των ευρωπαϊκών τραπεζών - Οι προκλήσεις
Επικεφαλής του μηχανισμού εποπτείας (SSM) της ΕΚΤ θα είναι η Γαλλίδα τραπεζίτης Daniele Nouy
(upd)Ημέρα ορόσημο αποτελεί η Τρίτη 4 Νοεμβρίου για την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αφού από σήμερα αναλαμβάνει την ισχυρότερη δικαιοδοσία - εξουσία που έχει λάβει ποτέ, από την αρχή της δημιουργίας του ευρώ.
Σήμερα Τρίτη, η ΕΚΤ αναλαμβάνει επισήμως καθήκοντα εποπτείας των 120 ισχυρότερων ευρωπαϊκών τραπεζών.
Όπως αποκάλυψε σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg, παρά την κρισιμότητα της στιγμής, δεν υπάρχει διάθεση για πανηγυρισμούς στους κόλπους της ΕΚΤ.
Αντίθετα υπάρχει διάθεση για προετοιμασία και αυξημένο ενδιαφέρον για τις δράσεις που θα αναλάβουν οι ευρωπαϊκές τράπεζες, με στόχο την περαιτέρω θωράκισή τους, στη μετά των stress tests εποχή.

Περισσότερα...

 
Γράφημα Γ.Δ.

Latest Message: 8 years, 7 months ago
  • Δημήτρ : Πώς μπορώ να ενεργοποιήσω το λογαριασμό μου;
  • c-service : Αναβλήθηκε για τις 10 Νοεμβρίου η ΓΣ της Attica Bank – Θα παραταθεί έως και 6 μήνες η ΑΜΚ των 434 εκατ. – Δεν βρέθηκε στρατηγικός επενδυτής bankingnews.gr
  • c-service : Μαΐλλης: Με 95,41% η HIG Luxembourg μετά τη Δ.Π. Πηγή:www.capital.gr
  • c-service : Σε αναδυόμενη αγορά υποβαθμίζει την Ελλάδα η S&P Dow Jones Indices CAPITAL
  • c-service : Eurobank: Ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση ΤΤ και Proton
  • c-service : Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η συνέντευξη τύπου στις 15:30 ώρα Ελλάδος, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου για τη νομισματική πολιτική.
  • c-service : 15/7/2013 5:18:36 μμ ΧΑ - ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Σας ενημερώνουμε ότι παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα διαπραγμάτευσης της Αγοράς Αξιών που έχει επηρεάσει το σύνολο των συμμετεχόντων. Θα ενημερωθεί
  • c-service : Draghi (EKT): Οι κυβερνήσεις πρέπει να εντείνουν τις προσπαθειες για την αντιμετώπιση της ανεργίας και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας
  • c-service : 4/7/2013 3:39:58 μμ Draghi: Αναμένεται σταθεροποίηση και ανάκαμψη της οικονομίας το 2013 Draghi: Αναμένεται σταθεροποίηση και ανάκαμψη της οικονομίας το 2013 CAPITAL
  • c-service : Θα καθυστερήσει η έναρξη της συνεδρίασης στην κυπριακή βουλή

Only registered users are allowed to post

Έχουμε 95 επισκέπτες συνδεδεμένους
Μέλη : 2700
Περιεχόμενο : 2748
Εμφανίσεις Περιεχομένου : 7468456
Γρήγορη Αναζήτηση